fbpx

Klinikken

Lokation

OBS!:

Fra mandag d. 22/5-23 lukker den normale indgang (7A), som benyttes for at komme ind på vores klinik. Herefter skal man benytte indgang 9C. Indgangen ligger på etage 0, som er etagen nedenunder vores, og man skal derfor tage elevatoren eller trapperne en etage op. Der vil være tydelig skiltning når i ankommer. 

Du finder klinikken på adressen Peter Bangs Vej 7A, Etage 1 (stuen), 2000 Frederiksberg. Her har klinikken til huse i Diakonissestiftelsens smukke bygninger, som i dag fungerer som et stort sundhedshus med mange sundhedsfaglige virksomheder. I huset findes bl.a. psykolog, fodterapeuter, øjenklinik og smerteklinik. Alle nogle faggrupper, som også kan være relevante for dig, som er ramt af neurologisk lidelse.

Har du svært ved at komme til os? – så kan vi komme til dig! Vi tilbyder nemlig også mobil fysioterapi, således at din genoptræning kan foregå præcis hvor du ønsker det.

Ankomst og parkering

Ankommer du med Flextrafik el. lignende, vil de kunne sætte dig af ved indgang 7A. Er du kørende i egen bil, kan du parkere tæt på klinikken på Diakonissestiftelsens område. Ligesom resten af Frederiksberg Kommune er de første 2 timers parkering gratis, så husk at stille P-skiven eller anvend en parkerings-app.

Adgangsforholdene ved indgangen er handicapvenlige, og så snart du kommer indenfor og går mod venstre findes en oversigtsskærm samt tydelig skiltning, der guider dig den rigtige vej ned mod Neurofyssens lokaler, som findes ikke langt fra indgangen.

Offentlig transport

S-tog Linie C, Peter Bangs Vej Station – afstand: 800 m.
Metro Linie 1 og 2, Fasanvej Station – afstand: 500 m.
Bus 9A på Peter Bangs Vej.
Bus 4A på Søndre Fasanvej.

Hvem kan du møde?

Lars

Lars Pape er fysioterapeut og indehaver af Neurofyssen. Som uddannet fysioterapeut, har han primært arbejdet med ambulant neurologisk genoptræning og rehabilitering i kommunalt regi. Der er mange relevante neurologiske kurser med i baggagen. Væsentligst bør nævnes ‘The Bobath Concept’ og det australske kursus ‘Evidence-based Upper Limb retraining after stroke’. Vigtige værdier for Lars er at møde alle i øjenhøjde, være nærværende samt have en positiv tilgang til livet. En seriøs træning må bestemt også gerne være sjov! Han er oprindelig fra det nordjyske, mere præcist fra en lille by der hedder Klokkerholm, men i 2014 flyttede han til Købbenhavn, og bor nu på pulserende Vesterbro. Fritiden går bl.a. med træning, hygge med venner, rejseoplevelser og besøg i Nordjylland. Lars har nået en alder, hvor en skildpadde vil overhale ham på fodboldbanen. Derfor passer padel tennis nu langt bedre til ham, selv om det i ny og næ koster et blodigt knæ eller en brækket tå. Lars er gift men ingen børn. Hans bedre halvdel er vild med katte, mens han selv foretrækker hunde, hvilket formentlig er årsagen til, at deres lejlighed i stedet er fyldt med rigtig mange grønne planter.

Cecilie

Cecilie er fysioterapeut og uddannet i København. Fra den spæde start har neurologisk genoptræning været det foretrukne speciale og hun har i flere år været ansat hos Neurorehabilitering København. Foruden neurologi har hun også flair for børneterapi og har været omkring kommunal genoptræning af børn hos Børnecenter København. Cecilie har bl.a. 110 timers Bobath grundkursus, gangkursus, samt kursus i basal neuro-anatomi. For Cecilie er det vigtigt at gøre en forskel for andre mennesker, og især at skabe en god relation finder hun essentielt for et godt træningsforløb. Til dagligt bor hun på Frederiksberg, men er oprindeligt fra Thurø, en lille ø på Sydfyn. I august 2021 påbegyndte hun kandidaten i pædagogisk psykologi på Århus universitet for at opnå en større teoretisk forståelse for psykologiske udfordringer. Cecilie er en positiv, loyal og selvstændig person. Foruden interessen for fysioterapi, pædagogik og psykologi bruger hun tid på venner, familie, frivilligt job i Børns vilkår, træning og at synge i kor. Fun fact: Er meget fascineret og interesseret i hvaler, har dog stadig til gode at se dem i virkeligheden.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.