fbpx

Klinikken

Lokation

Du finder klinikken på adressen Peter Bangs Vej 7A, Etage 1 (stuen), 2000 Frederiksberg. Her har klinikken til huse i Diakonissestiftelsens smukke bygninger, som i dag fungerer som et stort sundhedshus med mange sundhedsfaglige virksomheder. I huset findes bl.a. psykolog, fodterapeuter, øjenklinik og smerteklinik. Alle nogle faggrupper, som også kan være relevante for dig, som er ramt af neurologisk lidelse.

Har du svært ved at komme til os? – så kan vi komme til dig! Vi tilbyder nemlig også mobil fysioterapi, således at din genoptræning kan foregå præcis hvor du ønsker det.

Ankomst og parkering

Ankommer du med Flextrafik el. lignende, vil de kunne sætte dig af ved indgang 7A eller 9C. Er du kørende i egen bil, kan du parkere tæt på klinikken på Diakonissestiftelsens område.

Pr. 1. oktober 2023 indføres betaling for at parkere på diakonissestiftelsens område. Betaling for parkering skal ske via appen EasyPark eller appen OK. Der vil ikke være mulighed for kort- eller møntbetaling i automat. Parkeringstaksterne følger kommunens takster: Første time: 5 kr., 2. time: 10 kr. & 3. time: 15 kr.

Adgangsforholdene ved indgang 7A og 9C er handicapvenlige, og så snart du kommer indenfor og går mod venstre findes en oversigtsskærm samt tydelig skiltning, der guider dig den rigtige vej ned mod Neurofyssens lokaler, som findes ikke langt fra indgangen.

Offentlig transport

S-tog Linie C, Peter Bangs Vej Station – afstand: 800 m.
Metro Linie 1 og 2, Fasanvej Station – afstand: 500 m.
Bus 9A på Peter Bangs Vej.
Bus 4A på Søndre Fasanvej.

Hvem kan du møde?

Lars

Lars Pape er fysioterapeut og indehaver af Neurofyssen. Som uddannet fysioterapeut, har han primært arbejdet med ambulant neurologisk genoptræning og rehabilitering i kommunalt regi. Der er mange relevante neurologiske kurser med i baggagen. Væsentligst bør nævnes ‘The Bobath Concept’ og det australske kursus ‘Evidence-based Upper Limb retraining after stroke’. Vigtige værdier for Lars er at møde alle i øjenhøjde, være nærværende samt have en positiv tilgang til livet. En seriøs træning må bestemt også gerne være sjov! Han er oprindelig fra det nordjyske, mere præcist fra en lille by der hedder Klokkerholm, men i 2014 flyttede han til Købbenhavn, og bor nu på pulserende Vesterbro. Fritiden går bl.a. med træning, hygge med venner, rejseoplevelser og besøg i Nordjylland. Lars har nået en alder, hvor en skildpadde vil overhale ham på fodboldbanen. Derfor passer padel tennis nu langt bedre til ham, selv om det i ny og næ koster et blodigt knæ eller en brækket tå. Lars er gift men ingen børn. Hans bedre halvdel er vild med katte, mens han selv foretrækker hunde, hvilket formentlig er årsagen til, at deres lejlighed i stedet er fyldt med rigtig mange grønne planter.
Scroll to Top