fbpx

FAQ

Vi er et specialiseret privat tilbud uden for den offentlige sygesikring, hvorfor din træning hos os ikke bliver dækket derigennem. Af samme årsag tilbyder klinikken ikke vederlagsfri fysioterapi, da det er en ordning under den offentlige sygesikring.

Der findes dog mange andre muligheder for tilskud til din træning hos os:

  • Sygesikring Danmark yder tilskud afhængigt af om man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5.
  • Hvis man har en sundhedsforsikring, f.eks. via sin arbejdsgiver, kan der være mulighed for fuldt eller delvist tilskud. Du skal selv undersøge hvor meget din sundhedsforsikring dækker.
  • Derudover findes der flere fonde, hvor der kan søges midler til genoptræning. Mange af disse kan fremsøges på hjemmesiden, www.legatbogen.dk.

Som medlem af gruppe 1, 2 eller 5, ydes der kr. 88,- i tilskud pr. behandling, og ved træning i hjemmet yderligere kr. 10,- i afstandstillæg (transporttillæg).

Neurofyssen indberetter automatisk din faktura til ‘Danmark’. Du skal blot huske at oplyse, hvis du er medlem.

Din sundhedsforsikring kan i langt de fleste tilfælde dække helt eller delvist for udgifterne, som er forbundet med et behandlingsforløb hos os. Mange forsikringsselskaber skriver, at din fysioterapeut skal være en del af den offentlige overenskomst – men dette er ikke korrekt. Har dit forsikringsselskab krav om at din fysioterapeut skal være en del af den offentlige overenskomst betyder det blot, at forsikringsselskaber kun dækker delvist og at du så skal betale det resterende forløb.

Du kan læse mere om vores adresse, adgangsforhold, parkering og offentlig transport her

Har du adgang til at benytte Flextrafik, skal du bede om at blive sat af ved indgang 7A, hvor der også findes rampe til kørestolsbrugere. Ved behov, kommer vi naturligvis gerne ud og hjælper dig ind.

Du bedes medbringe egen vandflaske og sko til indendørs brug/træning.

Vi kan komme til dig, hvis du er bosiddende i Region Hovedstaden. 

Nej ikke nødvendigvis, men har du noget (f.eks. træningsmåtte eller kondicykel) og det er relevant for din træning, så bruger vi det meget gerne. Vi tager f.eks. også gerne vægge, borde, stole, trapper og lignende i anvendelse, hvis det giver mening.

Vi medbringer også selv noget udstyr, som vi erfaringsmæssigt ved kan have god effekt i den neurologiske genoptræning. Vores udstyr rengøres altid efter brug.

Klinikken har åbent fra kl. 8:00 – 17:00 mandag til torsdag. På fredage er der åbent til kl. 15:00.

Bliver du nødt til at aflyse din træning, bedes du kontakte Neurofyssen hurtigst muligt på mail eller sms.

Afbud skal dog ske senest kl. 17.00 dagen før din træningssession starter. Ved aflysning herefter beregnes et gebyr på kr. 300,-. Ved aflysning samme dag efter kl. 08:30 eller ved udeblivelse betaler man fuld pris/1 klip.

Se kontaktinfo nedenfor.

  • Klinikken holder sig opdateret og følger således de til enhver tid gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen om borgerne og personalets brug af værnemidler i sundhedsvæsenet.
  • Anvendt træningsudstyr desinficeres altid efter brug.
  • Hvis du har sygdomstegn (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød), så bedes du venligst hurtigst muligt aflyse træningen, ligesom vi gør det samme ved antydning af nævnte symptomer. Vi finder, så snart det kan lade sig gøre, et nyt tidspunkt for din næste træning.

Klinikkens logo symboliserer en orange elektrode og impuls foruden navnet som er en forkortelse for neurologisk fysioterapeut. Farven orange symboliserer varme og glæde. Impulsen er både tænkt som en strømimpuls, nerveimpuls eller et hjerteslag:

  • Strømimpulsen i relation til el-terapi, da det kan gøre en stor forskel for mange indenfor neurologisk genoptræning.
  • Nerveimpulsen fordi det er det helt essentielle for at kroppens komplekse systemer kan fungere.
  • Hjerteslaget i relation til livsglæde.

Hos Neurofyssen vægter vi høj faglighed, nærvær og glæde meget højt.

Logodesigner: www.sidemakker.dk

Fandt du ikke svar?

Scroll to Top